10 серпня 2023 р. у читальному залі ім. Тетяни і Омеляна Антоновичів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника відбулася урочиста подія – нагородження пʼятьох випускників шкіл Львівського району, які показали гарні результати у навчанні та набрали максимальні 400 балів із Незалежного мультимедійного тестування.

З вітальним словом звернулася до присутніх голова Львівська районна державна адміністрація Христина Замула, яка у своїй промові подякувала освітянам і батькам за їхню невтомну працю. Від імені Львівської РВА було відзначено подяками та цінними подарунками за високі досягнення у навчанні – Роксолану Шенюх, Романа Стожука, Яну Лебединську, Софію Чайковську, Любомира-Владислава Клюка.

Привітав учнів також генеральний директор Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника Василь Ферштей, який зазначив, що сучасна бібліотека – це не лише книгозбірня, а й багатофункціональний освітньо-культурний простір, місце для зустрічей та спілкування. Побажав їм, усупереч важких випробувань нашого часу, продовжувати вдосконалюватися, крокувати лише вперед та реалізовувати себе. На завершення директор Бібліотеки вручив колишнім випускникам, а тепер студентам ВНЗ м. Львова репринтне видання творів Василя Стефаника та читацькі квитки.

У рамках святкового заходу була проведена екскурсія книгозбірнею та огляд книжково-документальної експозиції «Книжкова Європеана з фонду відділу європейської книги ХІХ–ХХ ст.».