Шановні колеги !

Щиросердечно вітаємо Вас зі святом — Всеукраїнським днем бібліотек!

Ми є поколінням, якому дарована можливість користати з успадкованої потужної інтелектуально-культурної скарбниці — ЛННБ України ім. В. Стефаника.

Володіючи багатим фондом рукописів, унікальними творами національного та європейського друку, Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника належить до національних інституцій, що акумулюють історичну пам’ять нашого народу та благодатно впливають на формування його духовності та національної ідентичності. Це наповнює нас почуттям гордості і водночас покладає велику відповідальність перед майбутніми поколіннями.

Уклінно дякуємо всім, хто безустанно й самовіддано трудиться над збереженням, дослідженням і поповненням її скарбів. Особливо дякуємо меценатам та інституціям в Україні та закордоном, благодійникам, дарувальникам, авторам, видавництвам, які дбають про розвиток наших колекцій, про їх поповнення і збереження.

Зичимо усім міцного здоров’я, професійного зростання, невичерпного оптимізму, миру і благополуччя!

Генеральний директор                  Василь Ферштей


P.S. У середу, 30 вересня 2020 року о 11.00 год. у Гарнізонному Храмі святих апостолів Петра і Павла за адресою: м. Львів, вул. Театральна, 11 відбудеться Служба Божа.