21 вересня 2018 р. У рамках 25 Book Forum Презентація унікального видання «Донбас і Мирні»

У рамках 25 Book Forum Львівська національна наукова бібліотека України імені В Стефаника, видавництво «Саміт – Книга»  та Фонд Ріната Ахметова  запрошують на презентацію унікального видання «Донбас і Мирні» , що відбудеться 21 вересня у читальному залі імені Тетяни та Омеляна Антоновичів (вул. Стефаника, 2).


«Донбас і Мирні» – книга про те, як виживають мирні люди в умовах збройного конфлікту. Вона – для всіх небайдужих людей, які не можуть спокійно реагувати на чужий біль.

Це 11 історій про мужність, віру, милосердя, які не можуть залишити нікого байдужим.

Герої книги – важко поранені діти, які бачили на власні очі вибухи снарядів і загибель близьких людей. Це люди похилого віку, що втратили рідних і залишилися жити в напівзруйнованих будинках. Усі вони – герої, які всупереч обставинам зберегли силу духу та будують плани на майбутнє.

Бойові дії на Донбасі тривають п’ятий рік. Постраждалих у цій війні, за даними ООН,   4.4 мільйона. Це кожен десятий житель країни.

Але не тільки у світі, а навіть у самій Україні багато хто живе, забувши про те, що поруч страждають їхні земляки. Ті, хто позбувся рідної домівки. Ті, хто змушений був виїхати та починати все спочатку на новому місці. Ті, хто дістав поранення, втратив рідних і близьких.

Мета унікального видання  – щоби голоси Мирних зазвучали та були почуті.

Під час презентації фотокниги «Донбас і Мирні» відбудеться зустріч з представниками видавництва «Саміт-Книга» та Фонду Ріната Ахметова.. Серед гостей заходу – українські письменники, які проведуть публічні читання  глав з книги «Донбас і Мирні».

Запрошуємо. Початок о 12:00.